joi, 3 martie 2016

Cum să instalezi Windows 7 pe un stick bootabil

um să instalezi Windows 7  pe un stick bootabil youtube
Sistemele de operare Windows 7 şi Windows 8 pot fi instalate şi de pe un stick bootabil în cazul în care calculatorul său laptopul tău nu dispune de unitate optică.

Această situaţie este întâlnită din ce în ce mai frecvent, în special în cazul ultrabook-urilor sau laptopurilor ultraportabile, întrucât producătorii preferă să elimine unitatea optică pentru a asigura o grosime şi o greutate cât mai mică pentru produsul final.

În plus, unitatea optică a început să dispară inclusiv de pe computerele desktop, ca urmare a popularităţii stick-urilor USB şi a serviciilor de stocare a datelor în cloud, care uşurează semnificativ transferul de fişiere.

Astfel, dacă vrei să reinstalezi sistemul de operare pe un computer desktop sau laptop fără unitate optică trebuie să pui Windows pe stick, adică să faci un stick USB bootabil cu kit-ul de Windows 7 sau Windows 8. Asta pentru că Microsoft distribuie sistemele de operare Windows 7 şi Windows 8 numai pe DVD.Vizioneaza gratuit Video cum sa fac un stik butabil cu windows 7
                                                                 Video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu