joi, 3 martie 2016

Download Yahoo Messenger 11- Descarca gratuit

yahoo messenger 2016 descarca gratis
Va era dor de Messenger? Ei bine, baietii de la Yahoo s-au gandit la asta si au decis recent sa iasa pe piata cu o noua “ultima versiune” a acestui client de chat extrem de popular peste tot in lume.

Pe langa functiile deja cunoscute de mesagerie atat pe baza de text cat si de voce, Y!M aduce cu sine o serie intreaga de noutati, pe care va invita sa le privim mai de aproape in acest articol.

Veti descoperi insa un program extreme de prietenos cu utilizatorul (cum de altfel a fost intotdeauna), care face usor pasul catre o noua generatie de chat clients.

Specificatii pe scurt Yahoo Messenger 11:

Producator: Yahoo
Versiune: 11
Sistem de operare: Windows XP/ Vista/ 7
Licenta/ Pret: Freeware/ Gratuit
Noutatile Yahoo Messenger 11:

Jocurile interactive vor fi cu siguranta pe placul tuturor tinerilor. Si daca tinem cont ca marea majoritate a utilizatorilor de Messenger au o varts a de sub 35 de ani, avem o imagine mult mai clara a motivelor pentru care Yahoo a decis sa incorporeze astfel de aplicatii intr-un client de chat. Spre exemplu, va puteti delecta cu deja clasicul “Mafia Wars”.
Marea noutate insa, este poate reprezentata de faptul ca Yahoo Messenger 11 va da posibilitatea utilizatorului sa urmareasca in timp real actualizarile tweet-urilor initiate de prieteni si chiar sa poarte conversatii pe Facebook. Nu stiu ce credeti voi, insa personal, consider ca odata cu trecerea timpului Y!M va ajunge un clinet universal de chat, asemeni lui Beebo spre exemplu.
Noutatile legate de interfata cu utilizatorul nu puteau nici ele lipsi din peisaj, astfel ca Messenger 11 aduce cu sine mai multe skin-uri noi, precum si o interefata “aero”, care insa este usor contestata de utilizatori. Incercati-o si voi!
In concluzie, Yahoo Messenger 11 pare a avea tot ceea ce ii trebuie pentru a fi cu adevarat o versiune de success. Sper ca si voua sa va placa!
Download Yahoo Messenger 11- Descarca gratuit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu